Nak tak belajar buat bisnes online step by step untuk menambah pendapatan anda dan keluarga. Hanya menggunakan platform online semata-mata. Atau nak buat bisnes ni secara offline pun boleh.

Macam mana nak join bisnes online ni? Besar ke modal? 

Berminat nak join bisnes ini boleh terus whatsapp kami. Bisnes yang kami ofer ni tidak memerlukan sebarang modal tapi hanya sedikit yuran keahlian sahaja dan terus anda boleh berbisnes membuat jualan. Tapi jika anda segan membayar yuran...hehe. Masih ada cara lain lagi yang anda boleh lakukan sehingga anda terus secara automatik mendapat free membership....Nah jimat dah untuk yuran keahlian.

TAK PERLU MODAL TINGGI

TAK PERLU SIMPAN STOK

FREE COACHING

BOLEH BUAT ONLINE/OFFLINE DENGAN MUDAH

SISTEM YANG MUDAH

DAPAT BONUS BULANAN

UNTUNG RUNCIT

ADA GROUP SUPPORT UNTUK ANDA BERIKLAN MEMBUAT PROMOSI

ANDA AKAN DIAJAR A TO Z UNTUK BERJAYA DI DALAM BISNES


Projek Gaji Tengah Bulan

Kami terangkan sikit pasal projek ni ya. Sebenarnya, bisnes ni boleh membantu tuan/puan untuk mendapatkan duit extra setiap bulan. Produk yang kita jual adalah produk Shaklee. Harap tuan/puan baca dulu sampai habis ya sebab saya nak tunjukkan bagaimana tuan/puan boleh mendapat untung runcit setiap hari.

Berminat nak tahu pasal? #projekgajitghbulan

Projek Ini Berbentuk Drop-Ship

Ekonomi makin mencabar. Barang dan segala bil kian bertambah. Jika anda masih mengeluh duit tak cukup tapi tak bertindak untuk jana pendapatan keluarga, anda berada dalam keadaan yang sangat merugikan.

Dropship ini membolehkan kita mendapat UNTUNG RUNCIT(fast cash) dengan cepat dan boleh mendapat bonus jualan pula pada bulan hadapannya(sekiranya mencapai syarat tertentu).

Sebagai contoh, saya ambil 1 produk iaitu 1 botol ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder tuan/puan jual mendapat untung runcit sebanyak RM24.50. itu baru satu jika dua jualan sehari untung runcit RM49. Ini baru satu produk, ada banyak lagi produk yang best-best yang sangat dicari oleh consumer di pasaran.

Dan 1 lagi setiap jualan akan dapat point, point ini pula akan dikumpul sehingga sebulan untuk melayakkan tuan/puan mendapat bonus.

MENARIK BUKAN ?

Hai...Jom Jana Pendapatan Keluarga Bersama AlFatehBiz


TUAN/PUAN JANGAN RISAU

Kami ada banyak poster-poster iklan yang boleh digunakan untuk mula membuat iklan atau disebut promosi. Saya juga sebagai bakal upline tuan/puan boleh memberi tunjuk ajar satu persatu apa yang perlu di buat.

Hanya ikut asas yang kami beri dahulu, tidak perlu lagi belajar copywriting power memukau dan story telling belit berjela.

Guna ayat seperti manusia biasa yang normal yang boleh difahami pelanggan.


LAGI CONTOH DROPSHIP

Cik Azzalea berjaya jual 5 botol

Vitamin C


Untung runcit 1 botol Vitamin C=

RM14.80

5 botol x RM14.80=RM74.00


Terus dapat fast cash RM74.00!


RM74 ini macam-macam kita boleh

dapat. Boleh beli ikan,sayur untuk

seminggu. Boleh beli susu dengan pampers

anak. Boleh bayar duit tadika anak.

Macam-macam boleh buat. Alhamdulillah...


Zaman sekarang dapat duit dari bisnes

online ni bukan perkara pelik. Yang peliknya

kalau sudah ada peluang tapi kita tak

rebut.


BAIKLAH SAYA PERKENALKAN DIRI

SAYA MENTOR DAN PENGEDAR SHAKLEE ANDA

Assalamualaikum. Hai saya Fatin Hamzah, seorang pendidik disebuah IPTA dan juga seorang online seller, iaitu Pengedar Shaklee atau ejen Shaklee. Saya adalah founder kepada kumpulan AlFatehBiz.
.
Saya menggunakan produk Shaklee semenjak tahun 2012. Mula kenal Shaklee semasa hamil anak yang pertama kerana saya mengalami alahan yang teruk serta mempunyai masalah low blood pressure dan low hb. Masa tu tak konsisten penggunaannya. Dah third trimester baru istiqomah consume set hamil heheh.
.
Setelah setahun saya consume dan rasai keistimewaan suplemen Shaklee, barulah terbuka hati untuk join member iaitu pada penghujung Disember 2013.
.
Nak dapat harga murah sebenarnya tu, jadi kena la join ahli kan. Bila dah jadi ahli, terpulanglah sama ada kita nak makan sendiri ke suplemen tu atau amik peluang berbises dan nikmati ganjaran yang disediakan dalam Shaklee. Yang paling utama adalah ganjaran 3C!
.
Saya amik peluang untuk berbisnes kerana dalam Shaklee, ianya bukan semata-mata untuk mendapatkan keuntungan, tetapi membantu orang lain juga dengan memperkenalkan gaya hidup sihat dan seimbang serta produk Shaklee yang dapat membantu meningkatkan kesihatan seseorang.
.
Oh ya, saya juga pernah menghadiri beberapa bengkel berkaitan dengan produk Shaklee bersama dengan nutritionist dan Talk Kesihatan bersama Dr Haresh. Mesti cari ilmu juga untuk jual produk dan consult masalah kesihatan ni. Jangan main bedal je kan.
.
Sepanjang saya berbisnes, selalunya customer akan bertanya berkenaan masalah ruam kulit, set kencing kotor, set hamil, set menyusu, set berpantang, set detoks dan set anemia.
Alhamdulillah banyak feedback positif yang saya dapat.

Shaklee menyediakan suplemen kesihatan yang terbaik, set kecantikan Youth yang ohsem, Get Home Clean yang superb dan sebagainya. Produknya ada landmark study lagi, iaitu telah diuji secara klinikal dan terbukti Semulajadi, Selamat & Berkesan. Produk-produknya dihasilkan oleh para saintis yang terkemuka.

BERMINAT NAK SERTAI ALFATEHBIZ DAN JADI MEMBER SHAKLEE?

Apa yang Shaklee boleh tawarkan kepada SID yang rajin bekerja???

Berminat untuk menjana income dengan Shaklee? 

CASH BONUS
Setiap bulan pada tanggal 14hb atau 15hb Shaklee akan bank-in kan cash bonus untuk setiap SID yang layak mencapai UV.
Boleh rebut 5%-21% kadar bonus depend on our effort. Lagi banyak jualan (PV) lagi banyak juga UV tu, maka makin GEMOK la bonus yang akan kita dapat. Downline pun boleh potong upline janji kena rajin berusaha. Takde unsur “umbrella” yang tindas orang bawahan ye. Adil dan saksama sitem MLM Shaklee ni.

CAR BONUS
Semua SID yang Rank Supervisor ke atas adalah layak untuk dapat Car Bonus. Tapi dengan bersyarat iaitu perlu maintain jualan dan UV selama 3 bulan. GUV tu kena gemukkan okeh. Setiap bulan Car Bonus paling minimum adalah RM500 dan akan dikreditkan ke dalam akaun kita bersama Cash bonus. Bunyi macam senang kan. Jadi, usaha la untuk capai.

CONVENTION
Setiap cycle, Convention Shaklee akan bertukar destinasi. So, sambal menyelam minum air. Pergi convention dan boleh jalan2. Sama ada National atau International. Yang layak boleh turut serta.

INCENTIVE TRIP
Ada Regional trip & international trip termasuk pakej umrah dan ziarah. Untuk Mediterranean Cruise Trip yang akan datang, kita kena kumpul point dari April 2017 – Mac 2018 untuk melayakkan diri. Wow trip merentas tiga negara dengan menaiki cruise. Daku Teruja !!!

BERSAMA TEAM ALFATEHBIZ

Quick Links

Daily routine, Know your worth, Creative minds, Positive attitude.

Follow Us